06 42 500 500

Tarieven

Onze goedkope tarieven

De meterstarieven die de taxi's van Taxi Tce berekent zijn als volgt:

Starttarief € 3,60
Kilometertarief € 2,65
Per minuut €0,44

Taxi-bus Tarief van Taxi Tce (5 t/m 8 pers)

Eerste aanslag / voorrijkosten € 7,33 En daarna € 3,34 per Km

Horecavervoer

Taxi Tce vervoert ook personeel van en naar alle horeca bedrijven in Enschede bijv : cafe,discotheeks en restaurants voor goedkope Horeca tarieven. Werkt u in de Horeca heeft u geen vervoer ? Wilt u ook gebruik maken van onze Horeca service Bel Taxi Tce voor meer info 0642500500

Prijsafspraak

Taxi Tce is het taxibedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken. Dit geldt voor langere afstanden. U spreekt voor aanvang van de rit een vaste prijs af met onze centrale, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

De eerste betaalbare PIN oplossing

Taxi Tce heeft in al onze Taxi's pinapparaten betaalverkeer is tegenwoordig niet meer weg te denken en ook voor kleinere bedragen rekenen consumenten tegenwoordig liever af door een pinapparaat te gebruiken.

Taxi bestellen

U kunt bellen voor een taxi of online reserveren

Bel snel: 06 42 500 500


Reserveren

Voor reserveringen kunt u ons ook een email sturen.

Mail naar: info@taxitce.nl

  • Taxi TCE Enschede

    Wilt u direct een taxi in Enschede bestellen? Wij horen graag van u. Wij bieden personenvervoer, luchthavenvervoer, uitgaansvervoer en zakelijk vervoer aan, door heel Nederland tegen aantrekkelijke tarieven. Taxi TCE biedt u taxi vervoer in Enschede en omgeving waarbij u gegarandeerd bent van een veilige rit van A naar B. Taxi TCE Enschede is het hele jaar door 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

    Bel snel 06 42 500 500.

Copyright ©2015. Alle rechten voorbehouden.