06 42 500 500

Over ons

Over ons

Taxi Tce Enschede is een jonge onderneming die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is, taxidiensten aanbied in Enschede en omstreken. Ons bedrijf is gevestigd in Enschede en beschikt over diverse standplaatsen in de stad, onder andere aan het Centraal Station te Enschede, Holland Casino, en het Muziekkwartier. Uiteraard rijden we elke zondag van en naar Partycentrum Bruins.

Hier naast bieden wij ook:

Luchthaven vervoer
Uitgaans vervoer
Zakelijk vervoer

Dubbelchauffeur

Dubbelchauffeur Taxi Enschede en regio Twente Het uitgaansleven gaat gepaard met gezelligheid, waarbij het nuttigen van alcoholische drankjes niet ondenkbaar zijn. Een goede reden om zelf niet te willen autorijden. Wij bieden u een taxi met dubbelchauffeur in Enschede en regio Twente, zodat we u en uw auto netjes en veilig naar huis kunnen brengen. Als u gebruikt wilt maken van deze dienst, kunt u contact met ons opnemen via 0642500500

Taxi bestellen

U kunt bellen voor een taxi of online reserveren

Bel snel: 06 42 500 500


Reserveren

Voor reserveringen kunt u ons ook een email sturen.

Mail naar: info@taxitce.nl

  • Taxi TCE Enschede

    Wilt u direct een taxi in Enschede bestellen? Wij horen graag van u. Wij bieden personenvervoer, luchthavenvervoer, uitgaansvervoer en zakelijk vervoer aan, door heel Nederland tegen aantrekkelijke tarieven. Taxi TCE biedt u taxi vervoer in Enschede en omgeving waarbij u gegarandeerd bent van een veilige rit van A naar B. Taxi TCE Enschede is het hele jaar door 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

    Bel snel 06 42 500 500.

Copyright ©2015. Alle rechten voorbehouden.